Spiritualiteit |Gids

Gids

Een gids is een vriend of vriendin die altijd bij je is. Je gids zal altijd het beste in jou zien, je gids zal altijd in haar liefde proberen de liefde in jouw hart te beroeren. Wees niet bevreesd maar vraag om hulp als je het even niet ziet zitten.
Een gids vraagt niet naar het waarom. Het is en het is goed. Wil je de naam van de ander noemen, ít is goed, vriend, vriendin, goddelijke energie, almacht, kosmos? Het is niet van belang. Je bent niet alleen; er is hulp, liefde en steun. Vraag en je zult geholpen worden.
Vraag niet naar het waarom en hoe. Aardse maatstaven gelden niet in onze wereld. In onze wereld is slechts een geheel van liefde, voortgekomen en terugkerend naar de bron. Je gids wil je helpen om die weg te bewandelen die voor je ligt,zodat je het niet alleen hoeft te doen.
Met het zicht van je innerlijke ogen zul je niet struikelen. Het licht uit je hart zal altijd een stap voor je uit het licht voor de voeten werpen. Vertrouw het licht en vertrouw je voetstappen. Zij weten de weg die jij misschien vergeten bent.
Gerda

  <-- Vorige
Overzicht
<% end if %> <% rsSchilderij.Close() Set rsSchilderij = Nothing %>